...
e-shop

Γιατί χρειάζεστε ένα e-shop;

Η καταναλωτική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει δραματικά. Ιδιαίτερα μετά την πανδημία, η έρευνα αγοράς, η σύγκριση τιμών και η απαίτηση για άρτια εξυπηρέτηση είναι απολύτως ζητούμενα από την πλειοψηφία των καταναλωτών.

Για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πρέπει να βρίσκεστε εκεί που είναι οι πελάτες σας και να τους προσφέρετε αυτό που θέλουν σε ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες σας βρίσκονται on-line, κάνουν έρευνα αγοράς και, πιθανότατα, τσεκάρουν προϊόντα και τιμές των ανταγωνιστών σας.

Με ένα eshop θα μπορέσετε να αναδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να προσελκύσετε ένα τεράστιο κοινό – αφού το internet δεν σας περιορίζει γεωγραφικά – να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να φιλοξενήσει πρακτικά απεριόριστο πλήθος προϊόντων, κάτι που είναι αδύνατον σε ένα φυσικό κατάστημα.

Επομένως, αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε ενέργειες που έχουν ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα, αξίζει να επενδύσετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Αναδείξτε την εικόνα της επιχείρησής σας

Το e-shop σας αποτελεί την βιτρίνα σας στον κόσμο! Εκμεταλευτείτε πλήρως την δυναμική του και αυξήστε το πελατολόγιο και το κύρος της επιχείρησής σας.

Ξεπεράστε τα τοπικά σύνορα

Ένα e-shop απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές! Σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεται κάποιος, αποτελεί μελλοντικό σας πελάτη.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας κατακόρυφα

Το e-shop σας δεν κλείνει ποτέ! Δουλεύει για εσάς 24 ώρες την ημέρα, όλο τον χρόνο, για να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Ικανοποιήστε τους πελάτες σας

Ένα e-shop αποτελεί πηγή πληροφοριών για τους επισκέπτες. Από την άνεση του χώρου τους, στον χρόνο που επιθυμούν, ένημερώνονται για τα προϊόντα σας.

Digital Marketing

10 τεχνικά χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου e-shop

Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες. Ένα καλά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα διευκολύνει τους επισκέπτες  σας να βρουν αυτό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα.

Ένας άσχημα οργανωμένος ιστότοπος θα αποθαρρύνει τους επισκέπτες και – πιθανότατα – θα τους οδηγήσει σε ανταγωνιστές σας ή θα τους προβληματίσει και δεν θα προχωρήσουν σε αγορές.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να ακολουθεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας των συναλλαγών.

Η ασφάλεια των συναλλαγών είναι – ίσως – ο σπουδαιότερος παράγοντας που λαμβάνουν υπ’ όψιν οι πελάτες πριν προβούν σε αγορές.

Μπορεί να έχετε κάνει τα πάντα τέλεια αλλά η προσπάθειά σας να πηγαίνει χαμένη λόγω αργής φόρτωσης – απόκρισης στις εντολές του χρήστη.

Το e-shop σας θα φιλοξενηθεί σε ταχύτατους servers και θα χρησιμοποιεί τεχνικές caching ώστε να μπορεί να ξεδιπλώσει πλήρως την δυναμική του.

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων είναι μια εξαιρετικά σημαντική εργασία στην κατασκευή ενός e-shop. Οι κατηγορίες πρέπει να είναι SEO friendly, να ομαδοποιούν επαρκώς τα προϊόντα μας και να βοηθούν τους επισκέπτες να βρουν αυτό που χρειάζονται σύντομα.

categories

Οι ετικέτες χαρακτηρίζουν οριζόντια ομάδες προϊόντων και μας βοηθούν αφ’ ενός να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες προσφορές και αφ’ ετ΄έρου να καθοδηγήσουμε τους χρήστες σε προϊόντα της επιλογής μας μέσω γρήγορων “μονοπατιών”.

Τα φίλτρα βοηθούν τους χρήστες να “απομονώσουν” τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Η διαδικασία των αγορών θα είναι λειτουργική, θα ολοκληρώνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να προσφέρει στον επισκέπτη αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Ο πελάτης θα ολοκληρώσει την αγορά του καταχωρώντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία, σε ασφαλές περιβάλλον.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα λαμβάνει e-mails με τα στοιχεία αγοράς, επιβεβαίωση της πληρωμής του και ενημέρωση για την διαδικασία παράδοσης.

Οι περισσότεροι επισκέπτες θα περιηγηθούν στο κατάστημά σας μέσω κινητής συσκευής.

Το e-shop που θα φτιάξουμε θα έχει responsive design, βελτιστοποιημένη για κινητές συσκευές για να προσφέρει  την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.

responsive design

Στην πλατφόρμα wooCommerce είναι χτισμένα περισσότερα από 1 στα 2 ηλεκτρονικά καταστήματα. Διαθέτει τεράστια κοινότητα υποστήριξης και – πραγματικά – χιλιάδες πρόσθετα που θα δώσουν στο κατάστημά μας την μορφή και τις δυνατότητες που επιθυμούμε.

Το e-shop σας θα έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με γνωστά marketplaces όπως το Google Merchant, το Facebook Shop και το Ελληνικό Skroutz.

Η συμμετοχή σε μεγάλες αγορές αυξάνει το κόστος των πωλήσεων αλλά φέρνει πολλούς επισκέπτες σε σύντομο χρόνο. Πρέπει να προσμετρήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά για να αποφασίσουμε αν και πότε θα επιδιώξουμε την συμμετοχή μας.

Ευκολίες όπως διασύνδεση με courriers, ενσωματωμένο newsletter, bundles προϊόντων, κουπόνια εκπτώσεων, προσφορές με χρονικό περιορισμό  και πολλές άλλες, που υποστηρίζουν καλύτερα τους πελάτες και αυξάνουν τις πωλήσεις είναι διαθέσιμες αν τις επιλέξετε.

Το e-shop σας δεν κλείνει ποτέ, πρέπει να είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα κάθε μέρα. Για να το διασφαλίσουμε, το φιλοξενούμε σε servers απόλυτης διαθεσιμότητας, το προστατεύουμε μέσω ειδικών firewall για wooCommerce και πέρνουμε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας.

Για την ελάχιστη πιθανότητα που απομένει να πάει κάτι στραβά θα είμαι εκεί για να διορθωθεί όποιο πρόβλημα σε πολύ σύντομο χρόνο.

Διαδικασία υλοποίησης

Η αρχική γνωριμία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά μέσω e-mail, skype, viber κ.α.

Σκοπός της επικοινωνίας είναι αφ’ ενός να γνωριστούμε και αφ’ ετέρου να συλλέξω πληροφορίες για την επιχείρηση, να καταλάβω την φιλοσοφία της και να έχουμε μια πρώτη οριοθέτηση των στόχων που εξυπηρετεί η δημιουργία του e-shop.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες της πρώτης συνάντησεις κάνω εκτίμηση του χρόνου υλοποίησης και της αξίας του e-shop.

Το συμφωνητικό που περιγράφει αναλυτικά τους όρους, το χρονοδιάγραμμα και το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας στέλνεται σε εσάς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το προσκομίζω με προσωπική συνάντηση. Αφού ολοκληρώσουμε τα τυπικά είμαιστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

Δημιουργούμε και οργανώνουμε το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα) και συζητάμε εκτενώς για την κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Τα αρχεία αποθηκεύονται σε cloud storage στο οποίο έχετε άμεση πρόσβαση ώστε οι εργασίες να προχωρούν γρήγορα και σωστά.

Σε αυτό το βήμα γίνεται η αρχική διαμόρφωση του e-shop η οποία θα εγκριθεί από εσάς για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Τώρα ξεκινάει η υλοποίηση του e-shop σας! Επιλέγουμε χρώματα, γραμματοσειρές και εικονίδια που ταιριάζουν με το λογότυπό σας. Γίνεται η εισαγωγή των προϊόντων και η τελική διαμόρφωση των κατηγοριών, των φίλτρων και των ετικετών.

Στο στάδιο αυτό γίνεται η διασύνδεση με την τράπεζα, η εγκατάσταση των επιμέρους πρόσθετων λειτουργιών και διαμορφώνεται το τελικό προϊόν.

Το e-shop είναι έτοιμο για λειτουργία και ακολουθεί δοκιμαστική περίοδος σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δεχτούμε παραγγελίες κανονικά και εντοπίζουμε τυχόν μικροπροβλήμματα.

Πριν την δοκιμαστική περίοδο πραγματοπιείται η εκπαίδευση των ατόμων που θα διαχειρίζονται το κατάστημά σας. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα η διαχείριση να γίνεται από εμένα.

Μόλις διορθωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και το e-shop είναι λειτουργικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέσαμε από κοινού το έργο ολοκληρώνεται.

Πλέον, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ανοικτό και δέχεται παραγγελίες! 

Γιατί να επιλέξετε εμένα;

Είμαι στη αγορά πάνω από 25 χρόνια, έχω εργαστεί σε αρκετές εταιρείες, έχω υλοποιήσει πολλά projects με επιτυχία, ήμουν ιδιοκτήτης επιχείρησης για περίπου 10 χρόνια. 

Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα του επιχειρηματία!

Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Συνδιάζω τις τεχνικές γνώσεις με την κατανόηση των όρων της αγοράς και την προσήλωση στο αποτέλεσμα.

Δεν είμαι μηχανή παραγωγής ιστοσελίδων, δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιον συνεργάτη για να κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνω εγώ για εσάς.

Θέλω να δημιουργώ ιστορίες επιτυχίας και δουλεύω σκληρά για να το πετύχω. Θα μιλήσουμε εκτενώς για τις ανάγκες σας,  και τους στόχους σας.

Μαζί θα καταστρώσουμε την στρατηγική που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία!

Με την συνεργασία μας θα αυξηθούν οι δουλειές σας. Πολύ ωραία! Εγώ θα είμαι εκεί για να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Όποια και αν είναι τα επόμενα σχέδιά σας, μπορώ να προσφέρω πολύτιμη βοήθεια, σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης.

Η συνεργασία μας είναι για μένα τεράστια ευθύνη. Έχω μάθει ότι ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις, είναι να αντιμετωπίζεις την επιχείρηση του πελάτη σαν να είναι δική σου.

Οι στόχοι που θέτουμε είναι για μένα, αδιαπραγμάτευτοι, η στρατηγική μας θα υλοποιηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που σχεδιάσαμε.

Ας γνωριστούμε!

Χρησιμοποείστε την φόρμα επικοινωνίας για να ορίσουμε μια συνάντηση γνωριμίας. Θα μιλήσουμε για τις ανάγκες που έχει η επιχείρησή σας και θα σας πω την άποψή μου για το πως μπορούμε να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.