...
eshop_management_AI

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση ενός e-shop;

Ανάλογα με το πόσο  σημαντικό ρόλο θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποφασίζετε το επίπεδο διαχείρισης.

Αν, για παράδειγμα, διατηρείτε ένα e-shop με λίγα προϊόντα και με βασικό σκοπό την ενημέρωση των καταναλωτών, τότε η διαχείριση είναι αρκετά απλή και μπορεί γίνει από άτομο με βασικές γνώσεις Η/Υ. Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να αναλάβω την εκπαίδευση και την εκτέλεση τεχνικών εργασιών απαραίτητων για την εύρυθμη λειτουργία του e-shop σας.

Αν θέλετε το e-shop να έχει δυναμικό ρόλο στην καθημερινή σας λειτουργία και περιλαμβάνει 100δες ή και 1.000δες προϊόντα τότε το επίπεδο διαχείρισης που χρειάζεστε αλλάζει και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μαζικές ενέργειες ενημέρωσης, e-mail marketing, προγράμματα προσφορών με ειδικά σχεδιασμένες σελίδες (landing pages) κ.α.

Αν το e-shop σας είναι ο βασικός μοχλός λειτουργίας της επιχείρησής σας, προστίθενται δυνατότητες όπως μελέτη του ανταγωνισμού μέσω ρομποτικής σάρωσης, ολοκληρωμένες διαδικτυακές καμπάνιες κ.α.

Τέλος, επειδή κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες, μπορούμε να συζητήσουμε για ένα προσωποποιημένο πακέτο διαχείρισης-υποστήριξης σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα

Ένα e-shop με πρωτότυπο περιεχόμενο που ανανεώνεται συχνά δημιουργεί αίσθηση προσμονής στους καταναλωτές και αυξάνει την επισκεψιμότητα.

Αναδείξτε τα προϊόντα σας

Εφαρμόστε εξελιγμένες τεχνικές προώθησης,  δημιουργήστε ελκυστικές προσφορές και αναδείξτε τα προϊόντα σας.

Αυξήστε τις πωλήσεις και την ρευστότητα σας

Δημιουργήστε στοχευμένες προσφορές και μεταρέψτε τις περιόδους χαμηλής ζήτησης σε ευκαιρίες ανανέωσης στοκ και εισροής μετρητών.

Ικανοποιήστε τους πελάτες σας

Ένα e-shop αποτελεί πηγή πληροφοριών για τους επισκέπτες. Από την άνεση του χώρου τους, στον χρόνο που επιθυμούν, ένημερώνονται για τα προϊόντα σας.

Εργασίες διαχείρισης

Αφορά την καταχώρηση νέων προϊόντων, την ενημέρωση χαρακτηριστικών τους και τιμών. Η εργασία αφορά μικρό αριθμό προϊόντων κάθε φορά και την προτείνω για e-shop με μικρό αριθμό προϊόντων.

Το e-shop πρέπει να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα αισθητικά και με νέο περιεχόμενο. Η εργασία αφορά την σχεδίαση banners (ενημερωτικών / προσφορών) και την μερική αλλαγή αισθητικής.

Για ολοκληρωμένη στρατηγική marketing πατήστε εδώ! 

Δημιουργία ειδικών σελίδων μη ορατών στο ευρύ κοινό που αφορούν έναν πελάτη ή μια ομάδα πελατών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η μέθοδος αυτή δημιουργεί αίσθηση σπουδαιότητας στους πελάτες, προσφέρει καλύτερη ενημέρωσή τους και αυξάνει τις πωλήσεις.

Για ολοκληρωμένη στρατηγική marketing πατήστε εδώ! 

Αφορά την αναβάθμιση των modules του e-shop με τις νέες εκδόσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες από τις εταιρείες-δημιουργούς.

Αφορά την καταχώρηση μικρού αριθμού (1-2 την εβδομάδα) προσφορών ή ενημερώσεων στα διαδεδομένα social media (Facebook, Twitter, Instagram) και στο Google Business.

Για ολοκληρωμένη στρατηγική marketing πατήστε εδώ! 

Για περιπτώσεις μεγάλου αριθμού προϊόντων η απλή καταχώρηση δεν είναι συμφέρουσα ούτε χρονικά ούτε οικονομικά. Επιλέγουμε την διαδικασία μαζικής ενημέρωσης η οποία συνδιάζει τεχνικές ρομποτικής σάρωσης και επεξεργασίας δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά την διαδικασία εδώ

Αφορά την ανανώση τιμών σε πολλά ή και όλα τα προϊόντα του e-shop και μπορεί να γίνει με όποιους κανόνες επιθυμείτε . 

 

Δείτε περισσότερα για τη ανανέωση τιμοκαταλόγων

Τα προϊόντα για να εμφανίζονται αυτόματα στις διαδεδομένες αγορές πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες. Η εργασία αφορά στην αρχική προετοιμασία των προϊόντων και την μετέπειτα σωστή ενημέρωσή τους.

 

Δείτε περισσότερα για την εμφάνιση σε marketplaces

Ευκολίες όπως αποστολή newsletter, bundles προϊόντων, κουπόνια εκπτώσεων, προσφορές με χρονικό περιορισμό  και πολλές άλλες, που υποστηρίζουν καλύτερα τους πελάτες και αυξάνουν τις πωλήσεις είναι διαθέσιμες αν τις επιλέξετε.

Για ολοκληρωμένη στρατηγική marketing πατήστε εδώ! 

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πακέτο υποστήριξης – διαχείρισης που να καλύπτει πλήρως τις δικές σας ανάγκες και να είναι μέσα στον προϋπολογισμό σας.

Μόλις οι ανάγκες σας μεγαλώσουν – και θα μεγαλώσουν γιατί οι πελάτες σας θα αυξηθούν – το αναπροσαρμόζουμε για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

Γιατί να επιλέξετε εμένα;

Είμαι στη αγορά πάνω από 25 χρόνια, έχω εργαστεί σε αρκετές εταιρείες, έχω υλοποιήσει πολλά projects με επιτυχία, ήμουν ιδιοκτήτης επιχείρησης για περίπου 10 χρόνια. 

Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα του επιχειρηματία!

Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Συνδιάζω τις τεχνικές γνώσεις με την κατανόηση των όρων της αγοράς και την προσήλωση στο αποτέλεσμα.

Δεν είμαι μηχανή παραγωγής ιστοσελίδων, δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιον συνεργάτη για να κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνω εγώ για εσάς.

Θέλω να δημιουργώ ιστορίες επιτυχίας και δουλεύω σκληρά για να το πετύχω. Θα μιλήσουμε εκτενώς για τις ανάγκες σας,  και τους στόχους σας.

Μαζί θα καταστρώσουμε την στρατηγική που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία!

Με την συνεργασία μας θα αυξηθούν οι δουλειές σας. Πολύ ωραία! Εγώ θα είμαι εκεί για να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Όποια και αν είναι τα επόμενα σχέδιά σας, μπορώ να προσφέρω πολύτιμη βοήθεια, σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης.

Η συνεργασία μας είναι για μένα τεράστια ευθύνη. Έχω μάθει ότι ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις, είναι να αντιμετωπίζεις την επιχείρηση του πελάτη σαν να είναι δική σου.

Οι στόχοι που θέτουμε είναι για μένα, αδιαπραγμάτευτοι, η στρατηγική μας θα υλοποιηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που σχεδιάσαμε.

Ας γνωριστούμε!

Χρησιμοποείστε την φόρμα επικοινωνίας για να ορίσουμε μια συνάντηση γνωριμίας. Θα μιλήσουμε για τις ανάγκες που έχει η επιχείρησή σας και θα σας πω την άποψή μου για το πως μπορούμε να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.